Tuesday, June 9, 2015

I was so overwhelmed by work, I was thinking about quitting.

"I rasa nak quit lah! Sokong ke tak?"

Friend 1:
No no no no noooo!!! Never give up!
"Tapi I penat. I nak kerja office."
Office boring! Kenapa dengan you ni?

Friend 2:
Well, kalau ikutkan hati, aku sokong. Tapi kalau fikirkan masa depan kau, I can't answer that.
"I penat!"
Aku faham. Aku sangat kagum dengan perempuan, especially ibu-ibu yang buat ni. Sangat hebat.
"Or perhaps, I should take unpaid leave."
Kenapa ni?
"On the other hand, I shouldn't hate my job so much kan? Kesian orang-orang MAS yang kena laid off tu."

Husband:
You janganlah quit. Rugi. You belajar mahal mahal. Kena teruskan tolong orang.

-------

Then, I encountered some clients who are way more unfortunate than me. But there I was, whining about my life.

My life is pretty awesome actually.

I have a stable job and income.
I have a loving husband.
I have a son who is able to cheer me up.
Mother is healthy.
My previous maid lasted for a year,and this new one seems like a nice person too.
And even though my husband is far, I have reliable people around me to take care of my family. And I'm so glad that my husband is able to travel to visit us whenever he feels like it.

Alhamdulillah.

-------

It was my birthday weekend!

Initially, my husband was thinking of buying me a watch that matches his.

But I want an Omega watch instead. Haha. So, my smart husband has learnt his lesson, why buy me something I don't really like? So, no watch for me... :( Boohoo...

No handbag. No jewellery. No shoes. No tablet.

You nak apa?

I wasn't craving for anything in particular. In the end, I told him to buy some Patchi chocolates. And we had dinner at a fancy restaurant.

It felt great nonetheless!

Gonna do some online shopping for a treat to myself. Bucket bag warna apa nak beli ni...!!! Definitely, not red, not black, but other colours are too vibrant for me! My old self would've rocked it, no problem, but my current mature me is more demure...Ecececeh...Haha!

I've decided to become more ladylike and demure after I find that I have many baju kurung, jubah, dresses that I rarely wear. It's time to wear them, even to a casual occasions. Besides, I kan nak jadi a better Muslim, so baju longgar longgar ni memang sesuai. It's time to buck up. Nak masuk syurga...


1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI