Sunday, May 24, 2015

I wanted this for the past 6 weeks.



I held myself from buying because
- there were more important things to do at that time
- I had two brand new handbags that I hardly use

After I was done with the important thing, I went for a holiday. So, couldn't shop. Besides, my rationale told me not to waste money because I've just spent for a holiday.

Then, the owner of FashionValet posted a picture of this bag in a different colour on Instagram.
I was like, "Ohhh, awesome taste!"

I just needed to get this. I had received the ultimate hint. It was meant to be mine...
First of all, it's really hard to find a bucket bag that I like and I don't have a bag in this design!
Secondly, it's white. Everybody needs a white bag.
Third, it's kinda cheap. The last time I fell in love with something similar, it cost like, RM14k, and that was way back when I was still a university student.

Then, 2 days ago, it was no longer on FashionValet. I panicked. Went to the official website, and it's sold out. SOLD OUT!

I was like, so sad and disappointed and and and, I just couldn't get my mind off it lah okay...I've been thinking about it for 6 weeks and suddenly, it's gone....Like, forever gone....

Whined about it to my husband for 2 days already...

Me: Abang, bag yang I nak tu dah sold out! (Siap tunjuk website to prove it)
Husband: Hahahaha...Tu lah, hari tu I suruh you beli je, you tak nak...
Me: Dah lah cantik...And murah...
Husband: Sebab dia murahlah tu habis cepat!
Me: :(((((((((((
Husband: Lain kali, jadi macam I. Kalau dah suka, tak payah fikir panjang. Beli je...
Me: T_______T

Perhaps, I should just buy it in another colour. What do you think?

Excuse me, I nak berkabung...
Being careful with my spending pun, akhirnya, I yang kecewa...

(T______________T)

4 comments:

salzahari said...

hi there...

similar mcm case i..selalu konon fikir nak being rationale..tahan2..pastu dah habis, rasa nak meroyan and my husband would answer me just the same like your husband. Hahhaa

Ain said...

just by in another colour...nanti nangis lagi. Boleh pakai raya :)

ectopy said...

eeee...tau tak, bag tu dah re stock, but so far dekat official website dia je lah! *squeals in excitement*

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI