Friday, May 8, 2015

Actually, I ada tulis banyak. Semua dalam drafts. Tak publish sebab, they are incomplete. You know why? Because I wanted to write so many things, that towards the end, I became sleepy while writing them.

At this age, I've learned not to stay up late unnecessarily. Once, you're sleepy, just go to sleep! Don't fight it, or you'll end up regretting the decision. Last-last sendiri yang stress sebab tak dapat tidur.

My sleep is so precious!

Have you heard of 4 7 8 breathing exercise? It's amazing! It sure helps me to go to my slumber when I find it difficult. Just google or youtube it, okay. Make sure you recite your doa before you shut your eyes.

Well, I can't say I have a terrific sleep quality as what the many testimonials say about the breathing exercise. I kan tidur dengan anak. Pastu anak I tu light sleeper. Which means, I've never had a proper uninterrupted sleep in a long, long time, as long as the abscence of my period! Haha! Yup, I masih belum period, yeay!

Speaking of periods, talked with my bosses, and they were saying about how vague symptoms can mean you are pregnant. You are not feeling yourself? Check your urine! You are not feeling well but can't exactly pinpoint what? Check your urine! You have mysterious headches, fever, cough? Check your urine!

Of late, I've been depressed. I mean, I know exactly what makes me so unmotivated, but I usually handle it well, lasting for 1 week, at most...Then, I think I gain a bit of weight, but that's probably I am no longer actively breastfeeding...Perhaps I should check in case I'm pregnant? Haha, besar harapan! Desperate nak anak lagi!

Anyway...Deviating from the topic, why ah I always get distracted in my prayers? Short term memory ke apa? Sometimes, can't be certain of what rakaat I am in. Like, what the hell! Tak sampai 5 minit kot!
So, betullah setan ni suka mengacau! Confirm!

If an atheist don't believe in God and benda-benda ghaib, we should ask them to perform solat. Mesti diorang rasa why ah, I can't remember, why am I unsure of what I just did. So weirddd...

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI