Wednesday, September 7, 2016

I love gifts!

My husband was away for a business trip.

When he arrived, he contacted me, just to tell me that he bought a pair of new shoes.

Him: You nak apa? You nak handbag tak? I ada nampak handbag Furla tadi. Cantik juga.

Me: Hhhmmm...Tak payahlah...I tak kisah pun...Handbag yang hari tu you beli pun, I belum guna lagi.

After we hung up, I questioned myself whether it was wise to decline a gift from your husband. Haha. So, I began to think long and hard for something that I wanted.

My husband bought a belt from Hermes a couple of months before, so, I thought, why not, I wanted one Hermes item too!

But of course, I know the handbags are out of my league, so the cheapest things that I thought my husband wouldn't mind buying: the bracelet or the scarf.

So, I Googled and sent him screenshots of the bracelet/ bangle.

Unfortunately, he didn't receive my message until after he touched down in KL.

:(

-----

He came home for a while before going back to his hometown. I was working, so I didn't see him. But he said, he left a brand new handbag for me in the room.

Love it! Yeay! I was happy, so I showed it off to Mother.

Mother: Jarang orang lelaki yang pandai beli handbag. Ada perempuan ikut ke?

She teased me. I ignored her. I told Mother that my husband felt guilty because he bought a pair of shoes for himself. "Takkanlah dia tak beli apa-apa untuk isteri."

-----

Now, I am spending the week with my husband. On the first day, I excitedly asked my husband, "Mana kasut you tu? I nak tengok."

"Cantik tak?" he asked, while I inspected his shoes.

Me: Kenapa you tak belikan untuk I? Kalau tak, boleh pakai sepasang.
Him: Susah nak cari size. You kena ada, baru senang...

Then...I also saw other new things. He also bought:

A slingbag
A luggage bag
A pair of jeans plus a free cap
Baju

Ish, no wonder lah he felt compelled to buy me a bag!

Me: Abang! Banyaknya you beli!
Him: Murah! Tak rugi beli...
Me: You pergi 3 hari je kot!
Him: Kedai dia dekat-dekat. Tu yang senang shopping tu...

-----

Today, he bought a necklace for me.

*Smiles again*

3 comments:

Xuriana said...

bestnya! haaaa, then he should shop for himself more! it will benefit you as well, hehe. *grin*

pak.solihin said...

Terima kasih yang amat dalam kami ucapkan kepada MBAH SELONG yang
telah memberikan kebahagian bagi keluarga kami…berkat Beliau saya
sekarang udah hidup tenang karena orang tuaku udah buka usaha dan
punya modal untuk buka bengkel skrang pun orang tuaku tidak di
kejar-kejar hutang lagi…dan keluarga Kami di berikan Angka
Ritual/Goib Dari mbah yg sangat Jitu 100%dijamin
tembus…hingga keluarga kami sekarang merasa tenang
lagi…terima kasih mbah…Jika Anda ada yg merasa kesulitan
masalah Nomer ToGEL silahkan hbg Aja MBAH SELONG
dinmr hp beliau (081-322-565-355)ATAU KLIK DISINI
dan saya sudah membuktikan 3kali berturut2 tembus terimah kasih

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)